Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان سخنگوی صنعت برق جنوب غرب کشور با بیان اینکه الگوی تغییر ساعات و تعطیلی ادارات در خوزستان به سایر نقاط کشور نیز تسری پیدا کرده است، گفت: کاهش ساعات اداری در خوزستان ۲۰۰ مگاوات کاهش بار به همراه داشته و تاثیر آن در کل کشور حدود ۸۰۰ تا یک هزار مگاوات خواهد بود.

کیومرث زمانی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: استان خوزستان به دلیل اقلیم گرمسیری که دارد هر ساله از اواخر بهار وارد پیک مصرف برق می‌شود و این مساله تا پایان تابستان ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای پایداری شبکه برق و کاهش بار مصرفی، به پیشنهاد مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خوزستان و موافقت استاندار وقت در سال ۹۵، ساعات شروع کار ادارات به اوایل صبح و پایان آن به حد فاصل ۱۲:۳۰ تا ۱۴:۰۰ - بسته به میزان کمبود برق- جابه‌جا و این روند در سال جاری نیز با هماهنگی با استاندار از اول خردادماه عملیاتی شده است.

وی با بیان اینکه بررسی‌ها نشان می‌دهد تغییر ساعات اداری در استان خوزستان ۲۰۰ مگاوات کاهش بار به همراه داشته است، افزود: شبکه برق خوزستان بیش از ۸ هزار مگاوات بار مصرفی دارد که ۶ هزار مگاوات آن، بار سرمایشی است و تغییر ساعات اداری کمک کرده که بیش از ۳ درصد این بار سرمایشی کاهش پیدا کند. این میزان تقریبا یک تا ۲ درصد کمتر از رشد بار سالانه است.

سخنگوی صنعت برق جنوب غرب کشور تصریح کرد: به دلیل تاثیرگذار بودن این الگو در کاهش مصرف برق، با مصوبه هیات وزیران تغییر ساعات اداری در سال جاری برای کل کشور مصوب و در هفته جاری ابلاغ شده است که پیش‌بینی می‌شود با توجه به اینکه مصرف بار سرمایشی کشور ۴ تا ۵ برابر خوزستان است؛ اجرای دقیق کاهش ساعات اداری بین ۸۰۰ تا یک هزار مگاوات صرفه‌جویی در لحظه پیک به همراه داشته باشد و به پایداری شبکه برق کمک کند.

زمانی افزود: از جمله موارد دیگر در خوزستان تعطیلی روزهای پنجشنبه است که کاهش بار مصرفی ۲۵۰ مگاواتی به همراه داشته و این مورد نیز با مصوبه هیات وزیران به سایر نقاط کشور ابلاغ شده است.

وی با اشاره به اینکه تعطیلی کامل روزهای کاری در استان خوزستان در صورت وقوع دماهای بالاتر از ۴۹ درجه یکی دیگر از راهکارهای اجرا شده برای کاهش مصرف برق بوده است، گفت: برآوردها نشان می‌دهد چنانچه روز تعطیل‌شده در وسط هفته باشد، ۳۰۰ مگاوات، در صورتی که متصل به تعطیلات آخر هفته باشد (چهارشنبه یا شنبه) ۴۰۰ مگاوات و چنانچه به بیش از دو روز تعطیلی متصل باشد (مجموع تعطیلات پیاپی چهار روز و بیشتر) حدود ۵۰۰ مگاوات کاهش بار به همراه داشته است.

سخنگوی صنعت برق جنوب غرب کشور افزود: در صورت ابلاغ این الگو به سراسر کشور در زمان افزایش متوسط دمای هوای استان‌ها، کاهش بار بین یک هزار تا ۲ هزار مگاواتی را در کشور شاهد خواهیم بود که رقم تاثیرگذاری در پایداری شبکه برق است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی اخبار اقتصادی خوزستان برق کمبود برق همراه داشته ساعات اداری هزار مگاوات تغییر ساعات کاهش بار مصرف برق شبکه برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۹۸۸۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو هزار مگاوات به ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور افزوده شد

عبدالرسول پیشاهنگ در همایش سراسری مدیران نیروگاه‌های کشور با وزیر نیرو به عملکرد صنعت برق حرارتی در طول سال ۱۴۰۲ اشاره کرد و گفت: سال قبل ۳۸۹ میلیارد کیلووات ساعت انرژی در نیروگاه‌های کشور تولید شده است که نیروگاه‌های حرارتی با تولید ۳۶۰ میلیارد کیلووات ساعت انرژی بالغ بر ۹۲.۵ درصد برق مورد نیاز کشور را تامین کرده‌اند.

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته بیش از ۲ هزار مگاوات به ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور افزوده شده است، ادامه‌داد: ضریب آمادگی نیروگاه‌های حرارتی در دوره اوج بار سال گذشته به ۹۸ درصد رسیده بود که در تلاشیم امسال نیز عملکرد بسیار مناسبی را در این بخش به ثبت برسانیم.

پیشاهنگ با تاکید بر اینکه بازده نیروگاه‌های حرارتی کشور در سال گذشته از ۳۹.۱ درصد به ۳۹.۳ درصد رسیده است، گفت: در دولت سیزدهم به منظور کاهش ناترازی میان تولید و مصرف برق، اشتغال‌زایی و ایجاد برق پایدار در شبکه سراسری، برنامه‌ای برای افزایش ۲۰ هزار مگاواتی ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور در دستور کار قرار گرفت.

وی با بیان اینکه در این راستا تاکنون هشت هزار و ۹۶۴ مگاوات به ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور افزوده شده است، اضافه‌کرد: این اقدام از طریق سنکرون ۴۶ واحد جدید نیروگاهی به ظرفیت ۶ هزار و ۵۸۴ مگاوات، ۲ هزار مگاوات افزایش توان عملی و رفع محدودیت نیروگاه‌های بخاری و ۳۸۰ مگاوات واحدهای مقیاس کوچک محقق شده و تا پایان دولت سیزدهم نیز ۹ هزار و ۱۶۱ مگاوات دیگر به ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور افزوده خواهد شد.

ایران نهمین تولیدکننده برق حرارتی جهان

مدیرعامل شرکت برق حرارتی با اشاره به اینکه ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور با افتتاح پروژه‌های جدید در دولت سیزدهم به ۷۵ هزار و ۵۸۴ مگاوات رسیده است، افزود: در حاضر ۶۲۸ واحد تولید برق حرارتی در ۱۴۵ نیروگاه کشور وظیفه تامین ۹۴ درصد انرژی مورد نیاز مشترکان سراسر کشور را بر عهده دارند و کشورمان به لحاظ ظرفیت نصب شده نیروگاه‌های حرارتی رتبه نهم جهان را به خود اختصاص داده است.

وی با تاکید بر اینکه ۵۰ درصد نیروگاه‌های کشور ساخت داخل است، گفت: در حال حاضر ۹۵ درصد تجهیزات مورد نیاز نیروگاه‌های کشور توسط متخصصان داخلی ساخته می‌شود و تا پایان سال نیز با تولید پره‌های توربین کلاس F (با بازده بالا) در کشور، کاملا در عرصه ساخت این نوع توربین‌ها بی‌نیاز خواهیم شد.

مدیرعامل شرکت مادرتخصصی برق حرارتی اضافه کرد: با توجه به اینکه بخش اعظم تولید برق کشور بر عهده نیروگاه‌های حرارتی است؛ بدین منظور همکاران پرتلاش صنعت نیروگاهی کشورمان از مهرماه سال گذشته به منظور افزایش آمادگی نیروگاه‌های حرارتی برای ورود به روزهای اوج مصرف برق تابستان امسال افزون بر ۱۰۴ هزار مگاوات( تعمیرات ۲ و یا چند باره برخی واحدها) برنامه تعمیرات نیروگاهی را در دستور کار قرار داده‌اند.

رکورد تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی کشور شکسته می‌شود

پیشاهنگ با بیان اینکه ۹۸ درصد از برنامه تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی عملیاتی شده است، ادامه داد: براساس برنامه‌ریزی صورت گرفته مقرر شده است طی چند روز آینده با اتمام برنامه‌های پیش‌بینی شده در این بخش ضمن ثبت رکورد جدیدی در زمینه تعمیرات و آماده‌سازی نیروگاه‌های حرارتی کشور، شاهد آمادگی کامل این واحدها برای ورود به فصل گرم سال باشیم.

وی تاکید کرد: پرسنل صنعت برق حرارتی از ماه‌ها قبل به صورت شبانه‌روزی در تلاش هستند تا با انجام به موقع برنامه تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی، افتتاح واحدهای جدید نیروگاهی، ارتقای ظرفیت عملی و رفع محدودیت‌های تولید واحدهای حرارتی موجود بتوانند بخش اعظم برق مورد نیاز پیک تابستان امسال مشترکان سراسر کشور را به صورت بی‌وقفه تامین کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • تمام محورهای مواصلاتی استان یزد باز است/ تغییر الگوهای بارشی در استان یزد
  • خواص قهوه + تاثیر بر لاغری و عوارض مصرف بیش از حد
  • خبر مهم برای معلمان غیردولتی؛‌ کاهش محسوس ساعات کاری در هفته با بیمه کامل
  • کاهش زمان فعالیت معلمان مدارس غیردولتی به ۳۰ ساعت
  • باید الگوی یک خانواده کامل را ترسیم کنیم
  • دو هزار مگاوات به ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور افزوده شد
  • به چه نانی نان کامل می‌گویند؟/ تاثیر نان‌های کامل در لاغری
  • تاثیر مستقیم میکروپلاستیک‌ها بر تغییر هورمون و جنسیت جنین
  • وضعیت جوی قم در ۲۴ ساعت آینده
  • ظرفیت نیروگاه‌ها پاسخگوی نیاز کشور در فصل تابستان نیست